onsdag 1. juni 2011

Jaktcup post 4 i går

Øvelsen for Jordbær-klassen var som følger:

Hund og fører går sammen mot et anvist punkt der fører stopper sammen med hunden og ber denne bli. Mens hund og fører går med ryggen til legger dommer en dummy på utgangspunktet uten at hunden ser dette. Fører fortsetter alene frem til nytt anvist punkt og gjør helt om. Hunden sendes fra der den sitter for å apportere den utlagte dummyen. Hund og fører går sammen tilbake til utgangspunktet.

Eg var litt spent på Victor, for han har vore litt treg på den type "ut-øvelse", og denne var jo blind... Vi har trent litt på det i det siste (klokka bl.a.), og det lønte seg: Perfekt gjennomført, full pott og 20 poeng! Ingenting å trekke for, sa dommer Anne Kaurin. :) :) :)

Etterpå hadde NLM-laget vårt ei fin treningsøkt med feltsøk. Trente på å sende fleire hundar samstundes, og det gjekk rimeleg greit. Yngstemann, Basse, prøvde å leike litt, men fekk ikkje særleg respons, så det var ingen problem. Vi kom ikkje så langt at vi prøvde alle fire samstundes, men etter eit par økter til vil nok det gå fint.

Fekk med meg eit par ender og ei kanin heim, så no blir det fokus på kaldt vilt framover!

Ingen kommentarer: