mandag 6. juli 2009

Oppdatering Victor

No har det gått lang tid sidan forrige innlegg - tida flyr av gårde!

I går var Victor akkurat 4 månadar! Han er blitt ein langbeint kar, og energien hans veks i takt med beina... Men han er fortsatt veldig snill, og usedvanleg lydhør overfor oss. Vi treng ikkje vera strenge med han, seier vi nei sluttar han straks med det gale han held på med - og det er heldigvis ikkje ofte han gjer noko gale den karen! I dag oppdaga eg at han har mista to tenner (oppe, framme), så han klør nok sikkert bra i gummane for tida, men han er flink til å vita kva han har lov til å tygga på - foreløbig har han ikkje ødelagt noko... Han veger no 14,2 kg, og kjem heilt sikkert til å bli ein stor lab. Om nokon som har søsken av Victor leser dette, legg gjerne att opplysinger her om korleis dei har utvikla seg - hadde vore interessant å visst.

Vi trener grunnferdigheter så og sei dagleg: Fokus, sitt, ligg, stå, bli, target, bakpartskontroll og innkalling. Vi leikar oss litt med apportering av ball og puppy dummy og har gått eit par blodspor. Victor er kjempeflink! Og han har fortsatt ei fantastisk arbeidslyst!! :D Framover skal han faktisk vere med meg på jobb, blir spennende å sjå korleis det går.

Ellers vurderer vi å melde han på valpeshow på ei jakthundutstilling på Elverum i august... Han må jo uansett i ringen før eller sidan om han skal få Championatet sitt! ;)

Ingen kommentarer: